Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer

Logistika 2050 – vývojová studie

Svět v roce 2050

Budeme schopni vytvořit udržitelnou prosperitu, nebo jsme na cestě ke zničení klimatu? Je svět jednotný nebo roztříštěný? Které nové technologie formují náš život? V nové studii nazvané “Delivering Tomorrow: Logistics in 2050," Deutsche Post DHL Group představuje pět rozsáhlých, někdy až radikálních pohledů na to, jak budou svět a logistika vypadat v roce 2050.

Studie přináší odpovědi, ale zároveň potvrzuje, že “jedna “ přesná vize budoucnosti neexistuje a ani nemůže existovat. “Dnešní složitá ekonomická a politická situace prokazuje, že přesná předpověď je prakticky nemožná. V našem nestálém propojeném světě se tradiční přímočaré formy analýz opakovaně ukázaly jako špatné. Nejsou tím, co nám pomáhá předvídat budoucnost a připravit se na změnu, “ zdůrazňuje výkonný ředitel společnosti Frank Appel.

Scénáře – vyvinuté renomovanými odborníky – jsou založeny na pozorování nejdůležitějších faktorů, od podnikatelského a spotřebního chování po technologický vývoj a změny klimatu, přičemž bere v úvahu jejich pravděpodobný vliv na naše chování a na naše životní prostředí v budoucnosti. Studie je doplněna řadou esejí, které se zabývají velkým množstvím témat, která se zabývají budoucností.

“Logistics in 2050” navazuje na sérii studií “Delivering Tomorrow,” které uveřejnila Deutsche Post DHL Group. V roce 2009 jsme zveřejnili Delphi Study "Customer Needs in 2020" a rok poté studii “Towards Sustainable Logistics” , která sérii doplnila a která popisuje důležité globální trendy a témata zaměřená na budoucnost.
Klikněte zde pro více informací o www.delivering-tomorrow.com External Link

Pět vizí světa v roce 2050 (pouze v angličtině)